Ο 10χρονος γιος του Μπεν `Aφλεκ τράκαρε Lamborghini Urus!

Ο 10χρονος γιος του Μπεν `Aφλεκ τράκαρε Lamborghini Urus!

2.122 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2022)

Ο 10χρονος γιος του Μπεν Άφλεκ κάθισε στη θέση του οδηγού μίας Lamborghini Urus, με αποτέλεσμα να τρακάρει και η είδηση να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ζωηρός ο γιος του Μπεν Άφλεκ

Αρνητικός πρωταγωνιστής ενός τρακαρίσματος ήταν ο 10χρονος γιος του Μπεν Άφλεκ, Σάμιουελ Γκάρνερ Άφλεκ, ο οποίος κάθισε στη θέση του οδηγού μίας Lamborghini Urus με αποτέλεσμα να συγκρουστεί, ευτυχώς ελαφριά, με μία BMW X6.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έκανε όπισθεν και χτύπησε μία X6

Σύμφωνα με τα Μέσα του εξωτερικού, όλα ξεκίνησαν όταν ο Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκαν σε μία αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων. Για λόγο που ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ο 10χρονος γιος του ηθοποιού, βρέθηκε στη θέση του οδηγού έκανε όπισθεν και χτύπησε ελαφρά μία λευκή BMW Χ6 που βρισκόταν ακριβώς από πίσω. Ο μικρός βγήκε αμέσως από το αυτοκίνητο για να δει τη ζημιά που είχε συμβεί, ενώ το ίδιο έκανε και ο δημοφιλής ηθοποιός.

Εξαιτίας έλλειψης χώρου το τρακάρισμα

Το ευτυχές της όλης υπόθεσης είναι πως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ με δηλώσεις τους υπάλληλος της αντιπροσωπείας δικαιολόγησε τον ζωηρό γιο του Άφλεκ, τονίζοντας πως τα αυτοκίνητα στο μαγαζί τους είναι σταθμευμένα πολύ κοντά το ένα με το άλλο, λόγω έλλειψης χώρου.

Ζωηρός ο γιος του Μπεν Άφλεκ.
- Μπήκε σε Lamborghini Urus και τράκαρε.
- Έκανε όπισθεν και έπεσε πάνω σε μία Χ6.
- Ευτυχώς ήταν χαμηλή η ταχύτητα και μικρό το κακό.
Σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο με το δικό σας παιδί ή ο γιος του Μπεν Άφλεκ είναι ατίθασος;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

LINGLONG STOXOS TOP 5
test center